S5 Corporate Response - шаблон joomla Книги

logo comexpert

  • Реєстрація

2. Класифікація та характеристика асортименту металевого посуду за функціональними властивостями

Металевий посуд поділяють за призначенням, використаним матеріалом, способом формування, характером обробки поверхні, видом захисного покриття, видами виробів, фасонами, розмірами та комплектністю.

Фасони посуду визначаються формою виробу (циліндрична, коніч­на, сферична, складна — комбінація форм) та конструкцією (з кришкою, короткою або довгою ручкою, двома ручками, бортом).

  7v

Асортимент посуду:

- посуд для приготування їжі — горщики, каструлі, чайники, кофейники, сковороди;

- посуд для приймання та подавання їжі на стіл — тарілки, ковші, дзбани, миски, підноси, сухарниці, лотки, чашки з блюдцями;

- для перенесення та тимчасового зберігання їжі та води – банки, бідони, відра, фляги;

- посуд санітарно-гігієнічного та нехарчового призначення – ванни, корита, тази, бідони для гасу, каністри.

  8v